DE KUNSTEN EN HET SPEELGOED DIE VAN NANJING RUIFUTONG CO., LTD VERVAARDIGEN

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit dierlijke Pluchedoll voor verkoop
Van goede kwaliteit dierlijke Pluchedoll voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

1 2 3 4 5 6
NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD
Fabriek NAAIENDE ZAAL QA/QC QA/QC QA/QC Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : SUMOUR-SPEELGOED
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000,000-5000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

DE KUNSTEN EN HET SPEELGOED DIE VAN NANJING RUIFUTONG CO., LTD VERVAARDIGEN

 

Het hoofdkwartier wordt gevestigd in Nanjing-stad, Jiangsu-provincie, is Ons bedrijf een professionele OEM aanpassing en een hoogste leveranciers jaarlijkse omzet van honderden miljoenen geworden!
Het belangrijkste OEM bedrijfswerkingsgebied heeft: allerlei de gevulde computer van speelgoed elektronische producten embroideryheat-transfersilk printingtrademarks en een andere verwerkingsdiensten. De maandelijkse output heeft miljoenen bereikt. Wij hebben meer dan 800 werknemers, hebben de managers en de ontwerpers onder hen meer dan 10 jaar werkervarings.
Wij hebben de professionele aangepaste diensten voor weide Johnson, Yili, Walmart, Coca-Cola, McDonald's, Kraftpapier en andere bekende ondernemingen in binnen- en buitenland verleend.
En wij hebben de rechten van de invoer en de uitvoerverrichting verkregen en de onafhankelijke inspectie, ging ICTI, ISO, Wal-Mart, Disney, contraterreur en een andere controlesnormen over.
De producten gebruiken het milieubescherming materiaal en hebben fijn vakmanschap, dat de relevante testnormen van binnenlandse en Europese landen kan overgaan. Wij kunnen alle relevante kwesties van steekproeven aan verzending oplossen, enkel vereisend u om ontwerp of steekproeven te verstrekken.
Ons principe:
Om klanten te helpen kosten drukken en waarde tot stand brengen als centrum! Bied van ganser harte de meest professionele aangepaste dienst voor de algemene nieuwe en oude klanten aan, die het eerste merk van globale aanpassing ernaar streven te bouwen.
Bedrijfswerkingsgebied:
Het bedrijfswerkingsgebied strekt zich van allerlei die pluche toysheat-transfercomputer embroideryplastic toysinjection uit productselectronic producten vormen die (lightingservices over computer.ect) verwerken aan andere sommige uitstekende diensten.
Certificaten:
Wij hebben met succes de ICTIISOWalmartDisneyGlobal-Veiligheidsverificatie en een andere standaardcontroles overgegaan. Wat meer, wij is thee onafhankelijke inspectie en het recht over de invoer en de uitvoer hebben verworven.

Contactgegevens
NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

Tel.: 86-025-83411003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)